SåstaholmHerrgård
Booking menu
English English

Selected offer: CHAMPAGNE O'CLOCK

You haven't selected any dates yet

  Show all packages

CHAMPAGNE O'CLOCK

 

Checka in för en extra lyxig herrgårdsvistelse på Såstaholm fylld av bubbliga favoriter från vår egna vinkällare.

Trerätters middag med champagne

Kvällens middag inleds med en champagnecocktail följt av en krispig Blanc de Blancs till förrätten. Under varmrätten serveras två glas av mer vällagrade bubblor. Desserten serveras vid sidan av ingen mindre än Louis Roederer Demi-Sec. I den här upplevelsen är det champagnen som har huvudrollen och maten en självklar biroll som anpassas efter bubblorna och säsongens bästa råvaror.

Där emellan njuter ni av i vår sköna herrgårdsmiljö, kanske tar en tur i naturen runt herrgårdsknuten, eller roar er med ett besök till Backstage, där finns både ett kostymförråd och karaokerum för er som vill stå i rampljuset för en stund.

Avsluta kvällen med skön sömn i våra dunbäddade sängar följt av en härlig herrgårdsfrukost på morgonen. Vi dukar upp en traditionell hotellfrukost med lyxiga inslag som anpassas efter säsong. Några exempel på vad du kan välja mellan: hembakt bröd med många sorters pålägg, yoghurt med bär och müsli, gröt, våfflor eller plättar med vispad grädde och hemgjord sylt.

 

Valid days for arrival: Thu, Fri, Sat

 

Package includes

  Bord i restaurangen
  Champagnepaket
  Three course dinner
  Fri parkering
  Övernattning
  WiFi
  Frukost

 

You might also be interested in

Book packages & offers

Change search
Close
The calendar displays available arrival days for CHAMPAGNE O'CLOCK . Choose arrival day below or see more dates and other offers
Arrival date:
No. of rooms and guests:
Promo or Agent code
;