SåstaholmHerrgård
Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: VANDRINGSPAKET

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

VANDRINGSPAKET

 

Vandra utmed vackra Roslagsleden med en ryggsäck fylld med gottigheter och vakna upp till en härlig herrgårdsfrukost. Däremellan njuter ni av en god trerätters middag i herrgården. Vi utgår ifrån säsongens råvaror och smaker där våra kockar komponerar menyn dagligen inför kommande servering för att göra er smakupplevelse så god som möjligt.

 

Efter middagen kan ni ta trappan ner till Backstage. Där hittar ni peruker, scenkläder och andra spännande accessoarer som använts på kända svenska scener. Här hittar ni också vår karaoke-gömma, scenen är er!

 

Avsluta kvällen med en god natts sömn i våra dunbäddade sängar.

 

Lyxig matsäck

Med på vandringen får ni en ryggsäck fylld med matiga smörgås, soppa, bubbelvatten, sötsak & termos med kaffe eller te. Och sittunderlag såklart. Har du egen utrustning för vandring? Det går jättebra att ta med så packar vi i den.

 

~~~

 

Roslagsleden är nästan 19 mil lång och sträcker sig mellan Danderyd och Grisslehamn. Såstaholm ligger mellan etapp 1 - som sträcker sig mellan Danderyd och Karby Gård, ca 15 km - och etapp 2 som sträcker sig mellan Karby Gård och Örsta, ca 13 km. Oavsett om du vandrar från Danderyd och avslutar etappen hos oss eller om du väljer att vandra från oss till Örsta så får du uppleva en runrik fornminnesbygd, skogar och klara sjöar, levande landsbygd med kossor, lamm och hästar, kyrkor och slott och vacker fauna och flora.

 

Paketet är öppet för försäljning: från 2021-03-15
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  Matsäck att ta med i lånad ryggsäck
  Trerätters middag
  Övernattning
  Frukost
  Fritt WiFi
  Fri parkering

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för VANDRINGSPAKET. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod