SåstaholmHerrgård
Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: VANDRINGSPAKET

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

VANDRINGSPAKET

 

Vandra utmed vackra Roslagsleden! Med på vandringen får ni en ryggsäck fylld med matiga smörgås, soppa, bubbelvatten, sötsak och termos med kaffe eller te. Och sittunderlag såklart. Har ni egen utrustning för vandring? Det går jättebra att ta med så packar vi i den.

 

Roslagsleden är nästan 19 mil lång och sträcker sig mellan Danderyd och Grisslehamn. Såstaholm ligger mellan etapp 1 (Danderyd-Karby Gård, ca 15 km) och etapp 2 (Karby Gård-Örsta, ca 13 km). Turen går förbi runrik fornminnesbygd, skogar och klara sjöar, levande landsbygd med kossor, lamm och hästar, kyrkor och slott och vacker fauna och flora.

 

Kommer ni en fredag kan ni utmana varandra i ett spännande quiz. På lördagar erbjuder vi en säsongsaktivitet mellan kl. 14.30-16.30 och övriga dagar finns vårt vanliga utbud av njutbara aktiviteter.

 

Huvudnumret för vistelsen är en välkomponerad fyrarätters middag i flera akter, varje akt med fokus på nutiden. På Såstaholm älskar vi nämligen att leva fullt ut i våra årstider. Varje månad byter vi vårt gastronomiska tema efter hur skogarna, sjöarna, havet, ängarna och åkrarna producerar.

 

Efter middagens sista akt kan det hända att ni har ett överskott på endorfiner – de kan ni ta med ner till Backstage. Här finns en karaokegömma och kostymförråd med kläder från kända svenska scener.

 

Somna sedan skönt bland fluffiga kuddar och vakna utvilad till en välfylld herrgårdsfrukost.

 

Paketet är öppet för försäljning: från 2021-03-15
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  Matsäck att ta med i lånad ryggsäck
  Fyrarätters middag
  En god natts sömn
  Herrgårdsfrukost
  WiFi
  Fri parkering
  Aktivitet fredag/lördag

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för VANDRINGSPAKET. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod