SåstaholmHerrgård
Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: LOVELY DOGS

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

LOVELY DOGS

 

Välkommen till en herrgårdsvistelse full av njutning! Där ni kan fokusera på att bara vara, så tar vi hand om resten. Ni börjar med att checka in på något av våra mysiga hotellrum. Där väntar en gottepåse, en skön filt att ligga på och en hundskål till er fyrbenta vän.

 

Kommer ni en fredag kan ni sedan utmana varandra i ett spännande quiz. På lördagar erbjuder vi en säsongsaktivitet mellan kl. 14.30-16.30 och övriga dagar finns vårt vanliga utbud av njutbara aktiviteter.

 

Huvudnumret - en fyrarätters middag 
Huvudnumret för vistelsen är en fyrarätters middag i flera akter, varje akt med fokus på nutiden. På Såstaholm älskar vi att leva fullt ut i våra årstider. Varje månad byter vi vårt gastronomiska tema efter hur skogarna, sjöarna, havet, ängarna och åkrarna producerar.

 

Efter middagens sista akt kan det hända att ni har ett överskott på endorfiner – de kan ni ta med ner till Backstage. Här finns en karaokegömma och kostymförråd med kläder från kända svenska scener.

 

Avsluta kvällen med en god natts sömn och vakna till vår generösa herrgårdsfrukost och kanske en till promenad, på Såstaholm finns det gott om vacker natur att upptäcka.

 

Voff! Din hund är välkommen att sitta med vid borden intill baren och i lobbyn framför brasan.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  Hundpaket
  Fyrarätters middag
  Aktivitet fredag/lördag
  En god natts sömn
  Herrgårdsfrukost
  WiFi
  Fri parkering

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för LOVELY DOGS. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod