SåstaholmHerrgård
Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: CHAMPAGNE O'CLOCK

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

CHAMPAGNE O'CLOCK

 

Checka in för en extra lyxig herrgårdsvistelse på Såstaholm fylld av bubbliga favoriter från vår egna vinkällare.

Trerätters middag med champagne

Kvällens middag inleds med en champagnecocktail följt av en krispig Blanc de Blancs till förrätten. Under varmrätten serveras två glas av mer vällagrade bubblor. Desserten serveras vid sidan av ingen mindre än Louis Roederer Demi-Sec. I den här upplevelsen är det champagnen som har huvudrollen och maten en självklar biroll som anpassas efter bubblorna och säsongens bästa råvaror.

Där emellan njuter ni av i vår sköna herrgårdsmiljö, kanske tar en tur i naturen runt herrgårdsknuten, eller roar er med ett besök till Backstage, där finns både ett kostymförråd och karaokerum för er som vill stå i rampljuset för en stund.

Avsluta kvällen med skön sömn i våra dunbäddade sängar följt av en härlig herrgårdsfrukost på morgonen. Vi dukar upp en traditionell hotellfrukost med lyxiga inslag som anpassas efter säsong. Några exempel på vad du kan välja mellan: hembakt bröd med många sorters pålägg, yoghurt med bär och müsli, gröt, våfflor eller plättar med vispad grädde och hemgjord sylt.

 

Möjliga ankomstdagar: tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  Champagnepaket
  Trerätters middag
  Fri parkering
  Övernattning
  WiFi
  Frukost

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för CHAMPAGNE O'CLOCK. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod
;