SåstaholmHerrgård
Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: ÅRSTID=NUTID

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

ÅRSTID=NUTID

 

Välkommen till en herrgårdsvistelse full av njutning! Där ni kan fokusera på att bara vara, så tar vi hand om resten. Ni börjar med att checka in på något av våra mysiga rum eller sviter. Kommer ni en fredag kan ni sedan utmana varandra i ett spännande quiz. På lördagar erbjuder vi en säsongsaktivitet mellan kl. 14.30-16.30 och övriga dagar finns vårt vanliga utbud av njutbara aktiviteter. Se månadens helgaktivitet här.

 

För dig som vill utforska området finns alltid vår natursköna miljö att vistas i. Vi har också trädgårdsspel och cyklar till utlåning. Kanske vill ni gå förbi baren och passa på att beställa kvällens drink innan middagen.

 

Huvudnumret för vistelsen är en välkomponerad fyrarätters middag i flera akter, varje akt med fokus på nutiden. På Såstaholm älskar vi nämligen att leva fullt ut i våra årstider. Varje månad byter vi vårt gastronomiska tema efter hur skogarna, sjöarna, havet, ängarna och åkrarna producerar. Se nuvarande meny här!

 

Efter middagens sista akt kan det hända att ni har ett överskott på endorfiner - de kan ni ta med ner till Backstage. Här finns en karaokegömma och kostymförråd med kläder från kända svenska scener.

 

Somna sedan skönt bland fluffiga kuddar och vakna utvilad till en välfylld herrgårdsfrukost.

 

Hos oss har du huvudrollen. Likt en ödmjuk regissör välkomnar vi dig och ditt sällskap till vårt bord. Ett bord för alla, där kreativiteten får blomma året om!

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Bord i restaurangen
  Aktivitet fredag/lördag
  Fyrarätters middag
  En god natts sömn
  Herrgårdsfrukost
  Fri parkering
  WiFi

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för ÅRSTID=NUTID. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod